Lainaa heti verkosta

Mikäli mielessäsi oli laina, minkäkokoinen tahansa olet tullut oikealle sivustolle. Sivustoltamme löydät kaikkien suomalaisten vakuudettomien lainojen vertailun helposti suoraan tästä alapuolelta. Mitäpä sitä tuhlata aikaa etsimällä eri sivustoilta, kun tästä löydät kaikki lainat samasta paikasta.

Luottoheti.fi lainaa heti

Luottoheti.fi tarjoaa kolmea erilaista rahoituspalvelua. Kertalaina on nimensä mukaisesti kerralla nostettavissa oleva laina. Käyttölainaa asiakas voi nostaa luottorajan puitteissa sellaisissa erissä, kuin tarvitsee. Kolmas Luottoheti.fi-palvelun tarjoama rahoituspalvelu on Mastercard-luottokortti.

Luotonhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias ja luotonmyöntämisen yläikäraja on 75-vuotta. Myös hakijan luottotiedot tarkastetaan. Hakijalla pitää olla lisäksi pankkitili, nettipankkitunnukset sekä matkapuhelinliittymä, jolla voi kirjautua Online-palveluun tai nostaa käyttöluottoa tekstiviestillä.

Kertalainaa hakija voi hakea 600-2500€. Lainan asiakas maksaa takaisin 12 yhtä suuressa erässä vuoden aikana. Kertalainan vuosikorko on 24,5% ja nostopalkkio 9,25%.

Käyttölainan luottorajaksi myönnetään 2100€. Luottoa voi nostaa kerralla vähintään 50€ ja enintään 2100€. Nostoja voi tehdä myös tekstiviestillä. Rahat maksetaan asiakkaalle heti tai heti asiakaspalvelun avauduttua viimeistään seuraavana päivänä. Asiakas maksaa nostetun luoton takaisin kuukausittain ja yhden takaisinmaksuerän suuruus on joko 10% nostetun luoton määrästä tai vähintään 50€/kk. Asiakas voi valita eräpäivän joko kuukauden loppuun tai kuukauden puoliväliin. Myös laskutustapa on asiakkaan valittavissa ja hän saa kotiin joko paperilaskun tai laskun sähköpostilla.

DCFBlueCard on vuosimaksuton Mastecard, jolle voidaan myöntää 500€ luottoraja. Nostetusta luotosta peritään 10% nostopalkkio ja 5% kuukausikorko. Muita kuluja Mastercardin käytöstä ei koidu. Yksi takaisinmaksuerä on vähintään 50€ mutta koko luoton voi myös maksaa takaisin vaikkapa kerralla.

Luottoheti.fi asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla joka päivä.

Tutustu Luottoheti.fi palveluun ja muihin lainanantajaan lainaton.fi -sivustolla.